"MINYONS VALENCIANS - POLICIA VALENCIANA" blog per a la difusió de les noticies relacionades amb el mon de la SEGURETAT PÚBLICA des de gent de l'ambit de CCOO

martes, 18 de junio de 2013

Sol·licitud d'ajudes destinades a ajuntaments en matèria de mitjans tècnics per al servici dels Cossos de la Policia Local.

  • Sol·licitud d'ajudes destinades a ajuntaments en matèria de mitjans tècnics per al servici dels Cossos de la Policia Local.

    Objecte del tràmit
    Concessió d'ajudes públiques, en règim de concurrència competitiva, d'entrega de mitjans tècnics consistents en emissores de ràdio digital de la xarxa COMDES, per al servici dels cossos de la Policia Local de la Comunitat Valenciana.
  • Qui pot sol·licitar-ho?
    Interessats/Sol·licitants
    Podran sol·licitar les ajudes els ajuntaments de la Comunitat Valenciana que tinguen creat cos de Policia Local i la població dels quals siga inferior a 5.000 habitants, d'acord amb les xifres declarades oficials pel Reial Decret 1697/2012 (publicat en el BOE núm. 313 de 29 de desembre de 2012) i que subscriguen el conveni d'adhesió a l'acord marc amb la Conselleria d'Hisenda i Administració Pública, per a la utilització de la xarxa corporativa de comunicacions mòbils digitals d'emergència i seguretat de la Comunitat Valenciana (xarxa COMDES).

    EXCLUSIONS:
    Quedaran expressament exclosos de la convocatòria aquells ajuntaments que no estiguen al corrent en la presentació del qüestionari estadístic de Policia Local referit al 2012 sol·licitat per la Conselleria de Governació i Justícia, per aplicació dels principis de cooperació i col·laboració mútua entre administracions.

    Quedaran expressament exclosos d'esta convocatòria aquells ajuntaments que van resultar beneficiaris de les ajudes concedides per Resolució de 7 de novembre de 2012, del conseller de Governació per la qual es concedixen ajudes públiques destinades als ajuntaments de la Comunitat Valenciana per a l'homogeneïtzació dels Cossos de Policia Local en matèria de mitjans tècnics i inversions durant l'exercici 2012 (Diari Oficial de la Comunitat Valenciana núm. 6903 de 15-11-2012).

No hay comentarios:

Publicar un comentario